Detectivul Auto e mereu alături de tine când vrei să verifici o mașină second hand înainte de a o cumpăra

Verificare auto pe teren

Verificăm mașinile second hand pe care vrei să le cumperi pentru a te asigura că acestea nu au daune sau kilometri dați înapoi. Te ajutăm să cumperi o mașină la mâna a doua fără a fi păcălit.

Consultanță video

Detectivul Auto vă poate oferi consultanță video la distanță pentru a vă ajuta să vă alegeți mașină second hand de care aveți nevoie fără a fi păcăliți.

DIAGNOZĂ AUTO COMPUTERIZATĂ

Ți-a apărut o eroare în bord? Nu mai trage mașina? Merge motorul întrerupt? Orice problemă ai avea, noi putem depista defectul.

Testimonial Verificare auto inainte de cumparare

Verificare auto pe teren

Verificam masinile second hand pe care vrei sa le cumperi pentru a te asigura ca acestea nu au daune sau kilometri dati inapoi. Te ajutam sa cumperi o masina la mana a doua fara a iti lua teapa.

Testimonial Verificare auto inainte de cumparare

Asistenta vanzare auto

Acest serviciu vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a va vinde autoturismul si va faciliteaza toata experienta pre vanzare.

Testimonial Verificare auto inainte de cumparare

Consultanta video

Detectivul Auto va poate oferi consultanta video la distanta pentru a va ajuta sa va alegeti masina second hand de care aveti nevoie fara a va lua teapa.

Verificare auto inainte de cumparare

Cu ce ne ocupăm

Îți verificăm mașina second hand pe care vrei o cumperi, asigurându-te că nu vei fi păcălit de vânzător.

Ce nu facem

Detectivul Auto se ocupă doar cu verificarea mașinilor second hand înainte de a fi cumpărate ori cu consultanță și suportul în vânzarea ori alegerea unei mașini la mâna a doua.

 

Nu facem nici o altă intervenție cu scopul de a repara mașinile.

 

Scopul nostru este doar acela de a feri de țepe la cumpărarea unei mașini second hand.