Detectivul Auto este un serviciu de verificare mașini second hand înainte de cumpărare.

Ce facem mai exact noi? În cazul în care vrei iți cumperi o mașină second hand fără a fi păcălit de vânzător, îți alegi mașina și noi ne deplasăm pe teren pentru a verifica autoturismul second hand cu sau fara tine.

Vom face o verificare amănunțită a mașinii și iți spunem ce probleme are. 

Ulterior te decizi dacă o cumperi sau nu.  Acesta este principalul nostru serviciu, însă pe lângă verificare mașinii second hand, te putem ajuta și cu alte aspecte legate de mașini. Pentru mai multe detalii te rugăm consulți pagina cu serviciile Detectivul Auto.

De ce apelezi la Detectivul Auto:

  1. fie ești indecis asupra mărcii/modelului/motorizării
  2. fie nu știi ce trebuie verificat la o mașină atunci când te duci să o vizionezi
  3. fie ești ocupat și ai vrea ca altcineva să se ocupe de tot procesul acesta

În oricare dintre situațiile enumerate mai sus, putem interveni noi pentru tine.

Cum? – Simplu:

Odată ce ai găsit mașina pe care ti-o doresti, ne dai mesaj pe Whatsapp sau ne suni la 0722.554.504

Mai departe, noi verificăm dacă anunțul pare veridic, în sensul în care nu vrem să îți luăm banii degeaba, dacă din anunț se poate observa că mașina nu este ceea ce vrea să pară.

Ulterior suni vânzătorul și îi explici faptul vei trimite pe altcineva în locul tău facă o verificare sau vei veni însoțit de cineva pentru a face o verificare a mașinii.

Dacă vânzătorul va fi reticent, lucrurile încep deja devină din ce în ce mai clare pentru tine. O persoană care nu are nimic de ascuns nu are motive să fie reticentă.

În cazul în care întâlnirea este stabilită, ne vom deplasa singuri sau împreună cu dumneavoastră (decizia aparține) pentru a face verificarea mașinii pe teren.

După verificarea mașinii pe teren, Detectivul Auto va reveni către dumneavoastră cu un raport scris detaliat și poze cu eventualele neregularități.